Кількість
|
Вартість
|
||
|
Багатоярусний торт - це витвір кондитерського мистецтва.
Якщо одноярусні торти зазвичай нагадують звичайні ласощі, то «багатоповерхові» ласощі виглядають розкішно і ефектно, як в живу, так і на фото.
Конструкція працює наступним чином:
Ви викладаєте перший ярус торта на круглу підкладку, потім збираєте основу для другого ярусу - підкладку з ніжками (по типу табурет). Вставляєте цю конструкцію в перший ярус ніжками вниз. Тут важливо, щоб висота першого ярусу не перевищувала висоту ніжок, таким чином ніжки впираються в першу підкладку і міцно стоять.
Перевагою такої конструкції є те, що ніжки при знятті проміжного ярусу, витягуються разом з підкладкою, і Вашим гостям не доведеться "виколупувати" їх з торта.
Діаметр тарілки 30см, висота ніжок - 9,7см