Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сусальне срібло – це дуже тонкі аркуші срібла, які зазвичай використовуються в декоративних цілях. Термін "сусальне" походить від слова "сусалам", що означає особу, лицьова поверхня.
Харчове сусальне срібло давно використовується в кулінарії. Воно абсолютно безпечно для здоров'я, не викликає ніяких алергічних реакцій і не змінює смак і аромат страви.
Сусальне срібло використовується для прикраси кондитерських виробів: тортів, шоколаду, печива та інших десертів. Посріблене виріб набуває красивого металевий благородний блиск.
Рекомендації з використання харчового срібла (на прикладі торта, покритого кондитерською мастикою):
1. Невелику поверхню, на яку потрібно нанести харчове срібло, злегка зволожте водою (це можна зробити за допомогою паперової серветки) або парою.
2. Плавним рухом руки, прикладіть лист з сусальним сріблом до змоченої поверхні і акуратно розгладьте його в одному напрямку (срібло має властивість рватися).
3. Зніміть паперовий лист.
4. Срібний декор готовий.
Розмір: лист 83*83мм
Країна виробника: Англія