Кількість
|
Вартість
|
||
|
Горіхове борошно - це зручний у використанні, кулінарний інгредієнт, який надає стравам вишуканий смак і аромат. Таку харчову добавку виготовляють з фісташок, мигдалю, фундука, кокоса. При цьому перед перемелюванням з ядер видаляються масла. В інтернет-магазині La-Torta можна купити горіхове борошно різних видів за оптимальною ціною. Вибираючи кондитерський інгредієнт, потрібно враховувати особливості блюд, що готуються і рецептурні рекомендації.
Використання горіхового борошна в кулінарії
Фісташкове борошно додають в кондитерську випічку, соуси. З неї роблять горіхову начинку. Борошно з солодкого мигдалю підходить для приготування солодощів і мигдальної випічки. Аромат цього інгредієнта добре поєднується з марципаном. Борошно з фундука можна додавати не тільки в кондитерські вироби, але також в супи, соуси, гарніри. Харчова добавка з перемеленого кокоса має солодкуватий смак, ніжний і приємний аромат і підходить для десертів.
Горіхова мука, купити яку ми пропонуємо, відрізняється високими смаковими якостями, має однорідну консистенцію і містить безліч корисних елементів. Виконуємо безкоштовну доставку по Україні і надаємо знижки при продажу кондитерських товарів на суму від 1000 грн.