Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розмір молда: 24,1 х 18,4см
Розмір фігур:
кролик в кошику: 6 х 3,7см, глибина 1,4см
кролик: 5,9 х 2,5см, глибина 1,4см
кролик з візком: 4,4 х 6см, глибина 1,1см
Матеріал: харчовий пластик