Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розмір молда: 18 х 11,3см; глибина 1см
Розмір черепашок:
зірка – 4,4см
мушля №1 – 3,5 х 4см
мушля №2 – 2,2 х 5,2см
мушля №3 – 3 х 3,6см
морський коник – 3 х 5,5см
крабик – 4 х 3,4см
Матеріал: харчовий пластик
Виробник: Україна