Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду.
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть.
2. Залийте молд теплим шоколадом.
3. Дайте йому деякий час охолонути.
4. Акуратно витягніть шоколад з молда.
Поради:
- не мити в посудомийній машині;
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів.
Характеристики:
Розмір молда: 23 х 12см
Розмір плитки: 3,8см х 2,9см, глибина 0,6см
Кількість плиточок: 12шт
Готова міні плитка (залита шоколадом) має вагу: 6г
Матеріал: харчовий пластик
Виробник: Україна