Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мигдально-фундучне праліне від Callebaut - праліне теплого золотистого кольору з 24% мигдалю і 24% фундука.
У цьому праліне мигдаль і фундук створюють гармонію, розкриваючи насичені і в той же час дуже тонкі аромати горіхів. Має ніжну структуру та кремову консистенцію, м'який аромат фундука і солодкий смак.
Особливістю бренду є використання тільки природних компонентів без синтетичних добавок і барвників. Це стандарт найвищої якості.
Almond & Hazelnut Praline - ідеальна ароматична основа для шоколатьє, кулінарів і виробників морозива. Праліне Barry Callebaut є гарантом досконалого десерту, надає кожному кондитерському шедевру унікальні відтінки смаку та запаху, тому навіть самі імениті кондитери додають мигдально-фундучне праліне Каллебаут при виготовленні своїх десертів.
Застосування:
Мигдально-фундучне праліне - чудова добавка для приготування кондитерських виробів, для ароматизації морозива, мусів, начинок для цукерок, батончиків і хлібобулочної випічки, ідеально підходить при створенні кремів для тістечок і тортів.
Рекомендуємо поєднувати його з ніжним темним шоколадом або з молочним шоколадом, це дозволить праліне розкрити весь свій аромат. Ви отримаєте спокусливий карамельний смак з великою кількістю фруктових і смажених ноток!
Багато гурманів віддають перевагу вживати мигдально-фундучне праліне в чистому вигляді, як вишуканий за смаком десерт.
Склад: фундук 24%, мигдаль 24%
Умови зберігання: зберігати в прохолодному місці, щоб уповільнити відділення горіхового масла.
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 200 грам
Виробник: Бельгія