Кількість
|
Вартість
|
||
|
Листовий желатин - речовина на основі білка, виготовлене зі шкіри, хрящиків, жив тварин і перетворюється в клейку желейну масу при з'єднанні з водою. Інтернет-магазин товарів для кондитерів La-Torta радить купити листовий желатин, який швидко розчиняється і не створює грудки.
Желатин використовується кулінарами для приготування:
- цукерок;
- мармеладу і желе;
- мусів;
- заливних блюд.
Для створення десертів потрібно купити листовий желатин, покласти його в ємність з холодною водою на кілька хвилин, дочекатися розм'якшення, вийняти і трохи віджати. Потім викласти в жароміцний деко або плоску тарілку, залити невеликою кількістю води. Встановити на каструлю з окропом і підігрівати, акуратно перемішуючи, щоб речовина розчинилося, і вода стала прозорою. Перелити желе в основну суміш, перемішати.