UA
Інтернет-магазин для кондитерів
UA
Мои желания
0
0 грн.

Листовий желатин

Сортування:
  • За замовчуванням
  • Назва (А - Я)
  • Назва (Я - А)
  • Ціна (низька > висока)
  • Ціна (висока > низька)
  • Рейтинг (починаючи с високого)
  • Рейтинг (починаючи с низького)
  • Модель (А - Я)
  • Модель (Я - А)
Желатин листовий, 10 пластин 50 (± 5) грам
Артикул: 20-12
50 грн.
Желатин листовий Ewald-Gelatine 1кг
Артикул: 1171
720 грн.

Листовий желатин - речовина на основі білка, виготовлене зі шкіри, хрящиків, жив тварин і перетворюється в клейку желейну масу при з'єднанні з водою. Інтернет-магазин товарів для кондитерів La-Torta радить купити листовий желатин, який швидко розчиняється і не створює грудки.

Желатин використовується кулінарами для приготування:

  • цукерок;
  • мармеладу і желе;
  • мусів;
  • заливних блюд.

Для створення десертів потрібно купити листовий желатин, покласти його в ємність з холодною водою на кілька хвилин, дочекатися розм'якшення, вийняти і трохи віджати. Потім викласти в жароміцний деко або плоску тарілку, залити невеликою кількістю води. Встановити на каструлю з окропом і підігрівати, акуратно перемішуючи, щоб речовина розчинилося, і вода стала прозорою. Перелити желе в основну суміш, перемішати.