UA
Інтернет-магазин для кондитерів
UA
Мои желания
0
0 грн.

Кондитерські ножі

Сортування:
  • За замовчуванням
  • Назва (А - Я)
  • Назва (Я - А)
  • Ціна (низька > висока)
  • Ціна (висока > низька)
  • Рейтинг (починаючи с високого)
  • Рейтинг (починаючи с низького)
  • Модель (А - Я)
  • Модель (Я - А)
Хіт продажу
Ніж і лопатка для торта
Артикул: 0168
70 грн.
Хіт продажу
Ніж кондитерський зі змінними лезами
Артикул: YG-6
45 грн.
Хіт продажу
Ніж для мастики з рифленим і рівним коліщатком
Артикул: 9596
70 грн.
Хіт продажу
Артикул: 9589
50 грн.
Хіт продажу
Артикул: 9603
55 грн.
Хіт продажу
Артикул: 3046
40 грн.
Артикул: 5084
100 грн.
Артикул: 4934
200 грн.
Артикул: 54103/1841
65 грн.
Артикул: 1907-1118
340 грн.
Артикул: 9606
60 грн.
Немає в наявності
Артикул: 9608/1244
50 грн.
Немає в наявності
Артикул: 1907-1119
145 грн.
Немає в наявності
Артикул: РМЕ-DK15
80 грн.
Немає в наявності

Кулінарні ножі значно полегшують працю кондитера. Незважаючи на автоматизацію виробничого процесу, професійний інструмент безумовно є незамінним помічником на кухні. Нарізка тортів, пирогів, декорування готових виробів - кухонний інвентар завжди затребуваний і необхідний!

Як вибрати ніж для кондитерських виробів

Професійний інструмент відрізняє якість, ергономічність, надійність, бездоганний стиль. Для нарізки тіста, мастики, бісквіта потрібні пристосування, що запобігають налипання продукту і руйнування його структури. Ніж кондитерський можна розділити на кілька типів:

  1. Класичне металеве пристосування з вузьким лезом для нарізки тіста. Комплектується ручкою з силікону або деревини. Високоякісна сталь не схильна до корозії, окислення, деформацій.
  2. Порціонування готових кондитерських виробів здійснюють ножиком з довгим округлим лезом, в деяких моделях є зубчики. Рукоятка зазвичай виконана з твердих сортів дерева або харчового пластику.
  3. Роликові ножі використовують для поділу тіста і кондитерських мас (мастики, марципану, шоколаду). Конструкція забезпечує цілісність структури декоративних прикрас.
  4. Розсувні дискові ножі одно- та двосторонні з нержавіючої сталі дозволяють нарізати розкатаний пласт на ідеально рівні фігури і смуги.

Кондитерський ніж для тіста або нарізки готового виробу необхідно своєчасно обробляти мильним розчином, для підтримки функціоналу рекомендується заточка.

Купити кондитерський ніж за приємною ціною ви зможете в інтернет-магазині La-Torta. Представлений товар відрізняється високою якістю, довговічністю, чудовим дизайном, відповідає санітарно-гігієнічним вимогам. Доставка здійснюється Новою Поштою, оплата проводиться зручним для клієнта способом: на карту Приватбанку, після отримання посилки, готівкою. Гарантуємо індивідуальний підхід і пропонуємо унікальні умови співпраці!