Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Кероб - альтернатива какао. Видобувають з плодів ріжкового дерева, яке росте в теплих країнах, Кіпрі, Греції, Іспанії, Італії. Це темно-бурі і блискучі плоди, з солодкою м'якоттю і твердим насінням, є легким джерелом енергії.

 

Кероб Medium не має гіркоти і шкідливих властивостей, тому його можна додавати в страву в будь-яких кількостях.

 

Корисні властивості:

Містить багатий набір вітамінів і мінеральних речовин. Кероб на 8% складається з протеїну і містить вітаміни А, В, В2 і D. У ньому містяться залізо, мідь, нікель, барій, марганець, кальцій, фосфор, калій і магній.

 

Порошок кероб не містить теобромін і кофеїн, які викликають надмірну збудливість і нервозність. Вживання кероба викликає почуття ситості, що є важливим для дієтичного харчування людей з надмірною вагою.

 

Дія кероба:

• здатний підсилювати вироблення шлункового соку, жовчі і підвищувати апетит;

• має слабкі сечогінні властивості, і дозволяє боротися з набряками;

• знімає симптоми мігрені і гіпертонічного кризу;

• нормалізує рівень цукру в крові;

• покращує травлення і знижує рівень холестерину в крові;

• використовується для лікування діареї у дітей і дорослих;

• є профілактикою остеопорозу;

• виводить шлаки і нормалізує обмін речовин.

 

Застосування:

Порошок кероб є ідеальним замінником какао і цукру в шоколадних та кондитерських рецептах завдяки органолептичним властивостям. Використовується при виробництві як темної, так і білої глазурі, не змінюючи оригінальний колір і запах кінцевого продукту.

 

У плодах ріжкового дерева міститься речовина, звана «смола ріжкового дерева» або камедь ріжкового дерева, яка використовується в якості стабілізатора і згущувача. Саме завдяки цій речовині кероб, який використовується як інгредієнт, надає продукту густоту, блиск і в'язкість.

 

Застосування кероба також скорочує використання цукру, так як природна солодкість кероба становить 0,50-0,60 від солодкості цукру. Порошок кероб використовується для приготування цукерок, напоїв, паст, шоколадної глазурі, молочних і соєвих коктейлів, згущеного молока, плавлених сирків, печива.

 

Рецепт шоколадної пасти з кероба:

100 г - кероб;

100 г - кокосове масло;

Горішки і сухофрукти - за смаком.

1 спосіб. Кокосове масло розтопити на водяній бані, змішати з керобом і наповнювачами (за бажанням горіхи, насіння або сухофрукти можна попередньо перемолоти в блендері до отримання більш однорідної пасти). Продукт готовий до вживання.

2 спосіб. З отриманої маси також можна сформувати кульки, обваляти їх в меленій куркумі або кокосовій стружці і відправити все на пару годин в холодильник. І вуаля, смачні ласощі готові!

 

Склад: плоди кероба середньої прожарки.

 

Вага – 200 грам

Виробник – Іспанія

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Кероб Medium, 200гр

В наявності
Артикул: 31934
40 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Кероб
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору