Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цукрова пудра дрібнодисперсна 40-60 мкрн.
Швидко розчиняється і застосовується у виробництві кондитерських виробів, в т.ч. в кремах, декорах, підходить для виготовлення глазурі, мастики, маршмеллоу. Цукровою пудрою часто посипають випічку.
Якщо при приготуванні білкового крему, замість цукру використовувати цукрову пудру, то крем стане ніжнішим.
Можливе злежування при зберіганні, так як пудра не містить домішок крохмалю і т.п. При необхідності просійте.
Переваги IL-Пудри:
- у складі тільки пудра;
- ідеальний айсінг;
- відмінно підходить для макарон, зефіру та пісочного тіста;
- найдрібніший помел
Склад: цукор
Зберігати в щільно закритій ємності, не допускати попадання вологи.
Вага - 1 кг
Виробник - Україна