Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Темперуючі машини

Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Машини для темперування шоколаду

Що тільки не використовують кондитери, щоб отримати шоколадну глазур: купують фрізери, марміти, «водяні лазні» та інші пристрої. У кожного з них є свої плюси і мінуси, особливості використання і ціни. Однак більшість кондитерів прийшли до висновку, що для швидкого отримання шоколадної глазурі потрібно машина для темперування шоколаду . І в нашому магазині ви знайдете найзручніші і недорогі моделі.

Особливості моделі, опис, технічні характеристики

Темперуючі машина для шоколаду купити потрібно для приготування глазурі і шоколаду і підтримки його в розігрітому стані. Шоколадна глазур - це один з найпопулярніших способів декорування кондитерських виробів. Кондитерові важливо отримати масу потрібної температури і консистенції, щоб не збиватися з темпу роботи.

Де використовується апарат для плавлення шоколаду? машина для темперирования шоколада купить

  • У кондитерському мистецтві;
  • У кав'ярнях і ресторанах;
  • На підприємствах, де створюються вироби з шоколаду.

Апарат, який ми пропонуємо, добре плавить шоколад без зернистості і підтримує потрібну температуру. Зручно те, що вам не потрібно постійно помішувати масу, а також стежити за тим, щоб вона не пригоріла. Користуватися їй дуже зручно: просто покладіть шоколад в чашу, включіть машину і через 10 хвилин шоколад готовий до використання. У комплект йде три чаші з носиком з нержавіючої сталі. Завдяки таким носиків, шоколад зручно розливати в ємності.

Що ще цікавого в апараті для плавлення шоколаду?

Така машина дуже зручна і поміститися на будь-якій кухні, так як не займає багато місця. Матеріал, з якого вона виготовлена, забезпечує довгу зручну експлуатацію. Проста у використанні вона не вимагає якихось певних навичок роботи. Буквально прочитавши інструкцію, або переглянувши відеоурок, ви зможете приступати до роботи самостійно.

Використання Темперуючої машин в кондитерському мистецтві

Перераховувати сферу використання апаратів для плавлення шоколаду можна довго, і кожен кондитер мріє мати її в своєму арсеналі. Вона спрощує і прискорює роботу з шоколадом, неважливо, про що йде мова - про створення шоколадних цукерок або глазурі для декорування тортів.

Зручність - це перше на що вказують кондитери, кажучи про Темперуючі машини. Уявіть, що вам не доведеться стояти біля плити, помішуючи масу постійно, щоб вона не википіла чи не пригоріла. Більш того, ви можете спокійно продовжувати працювати над виробом, так шоколадна маса протягом 12 годин буде залишатися розплавленою. Якщо після роботи у вас залишиться трохи маси, ви можете зберігати її в чаші до двох днів. Такий апарат може працювати з будь-яким видом шоколаду.

 

Де Темперуючі машина купити? В інтернет-магазині La-torta.com.ua

Кондитери вже знають, що в інтернет-магазині la-torta.com.ua вони можу знайти все, що їм потрібно для зручної роботи. До нас звертаються не тільки кондитери-професіонали, а й звичайні любителі солодких виробів. Для кожного ми пропонуємо корисний інвентар і все, що допоможе перетворити звичайну роботу в дане кондитерське мистецтво.

Чому вигідно купувати машину для темперування шоколаду в La-torta.com.ua?

  • Продаємо тільки перевірений кондитерський інвентар;
  • Гарантуємо якість товару;
  • Швидко доставляємо замовлення по Україні;
  • Наші ціни найвигідніші і доступні;
  • Допомагаємо удосконалювати кондитерську майстерність.

Будемо раді запропонувати вам кондитерський інвентар та супутні товари, які допоможуть розкриватися вашому таланту і отримувати від процесу приготування смачних шедеврів справжнє задоволення.

Вгору