Кількість
|
Вартість
|
||
|
Десерт Тірамісу від торгової марки Dr.Oetker - відмінний продукт для тих, хто хоче побалувати себе вишуканим італійським десертом, але не бажає витрачати багато часу на його приготування.
Спосіб приготування:
1. Налити 250 мл холодного молока або 200 мл холодного молока і 100 г збитих вершків в ємність для збивання, попередньо сполоснувши її гарячою водою.
2. Додати порошок для приготування десерту "Крем Тірамісу" і розмішати за допомогою міксера на низькій швидкості. Потім збивати протягом 3 хвилин на високій швидкості.
3. Готовий крем розкласти по креманкам або викласти на торт і поставити в холодильник на 1 годину.
4. Перед сервіровкою можна прикрасити десерт какао.
Склад: цукор, 11% подрібненого печива з персипана (цукор, пшеничне борошно першого гатунту, білок курячого яйця, ядро абрикосової кісточки, масло рослинне, карамель, розпушувач: гідрокарбонат натрію Е500, модифікований крохмаль, суха суміш сиру "Маскарпоне" 5% (сухий сир "Маскарпоне", сухе знежирене молоко, молочний білок, фосфат натрію, антиокислювачі Е304 і Е307), желатин, гідрогенізований рослинний жир, лактоза, молочний білок, ароматизатор ідентичний натуральному, желюючий агент: каррагенам Е407, екстракт кави, сіль, барвник: бета-каротин Е160а.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25ºС і відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін зберігання - 12 місяців
Вага - 70гр
Виробник – Німеччина